Referenties

Jeroen, Losser

24 oktober 2020

Zeer goede ervaring met Dove, zeker aan te raden.
Korte lijnen in de communicatie, en snelle reacties.
Door Corona een wat langere levertijd, maar we zijn zeer tevreden over het geleverde eindresultaat We hebben (nog) geen ervaring met nazorg en garantie, 


Hettinga, Enschede

22 oktober 2020

In voorbereiding en afhandeling zeer correct. Snelle en goede informatie en communicatie. 


Marie bakker, Enschede

17 oktober 2020

. We zijn zeer tevreden met het grafmonument die vandaag geplaatst is. Ziet er goed en mooi uit. Mijn onze complimenten Vriendelijke mensen ook die met je mee denken . M.v g marie bakker 


Gert Jan Dijkgraaf, Enschede

15 oktober 2020

Buitengewoon prettig contact en goed werk geleverd volgens afspraak. Prima 


L.B., Haarlem

6 oktober 2020

Dhr. Van de Goor heeft alle details van de grafsteen van mijn vader zeer zorgvuldig met mij doorgenomen. Alles is precies volgens mijn wensen bijgeschreven. Afspraken werden helemaal goed nagekomen. Volgens een van tevoren gemaakte planning en kosten raming. 


GH Slettenhaar, Almelo

3 juli 2020

Wij zijn zeer tevreden over het snelle handelen, de zorg in het maken van de juiste keuze
En de deskundigheid in het adviseren
Zeer tevreden over de kwaliteit
Een ieder aan te raden 


Familie Tahadi, Enschede

2 juli 2020

Wij zijn bij Dove geweest voor een graf, Jacob de man die ons geholpen heeft, heeft heel goed heeft meegedacht, was erg betrokken en uiterst vriendelijk, dit maakte dit moeilijke moment voor ons “te doen”. Het is er fantastisch uit! Onze dank is groot! 


Roy, Enschede

30 juni 2020

leveren netjes werk,steen netjes terug geplaatst naar graveren van
de steen, Jacob doet wat hij zegt houdt goed contact met de klant doet alles in overleg goed bedrijf en medewerkers dikke pluim👍 


Remco, Hengelo (ov)

29 april 2020

Wij wisten ongeveer wat wij wilden, maar na een bezoek aan de showroom wisten we snel welke kleur steen we wilden en welke grafsteen. De levering van de steen vanuit het buitenland duurde langer dan gedacht (mogelijk door de Corona-crisis), maar toen de steen in Nederland was aangekomen ging de service heel snel. Vooral de reactietijd op vragen van ons was heel kort. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en het vakmanschap. 


Anita van Gogh-Don, Oldenzaal

21 april 2020

Wat een bijzonder vak heeft Jacob, hij heeft mij in een moeilijke periode ondersteund bij het uitzoeken van een steen voor mijn lieve man en vader van onze 2 dochters, hij mocht helaas maar 47 jaar worden.
Jacob is eerlijk en oprecht, meelevend.
Vanmiddag werd ik gebeld door Jacob, de steen is geplaatst, ben er gelijk met mijn dochter geweest, mooi strak, en die 3 musjes erop, zooo mooi!! Dank jullie wel voor de service!! 


Magdalena, Amsterdam

21 november 2019

Dove Natuursteen BV is een vakkundig bedrijf dat kwaliteit op alle vlakken biedt. Nadat mijn zoontje was overleden, zocht ik naar een grafsteen die heel bijzonders zou zijn. Ik wilde een babygrafje dat vrolijk en lichtblauw van kleur is. Jacob heeft mijn wens waargemaakt. Als ik naar het grafje van mijn zoon kijk, vergeet ik mijn verdriet, omdat het zo vrolijk en mooi is geworden. Dankjewel Jacob, je bent een topper! 


Marit Malestein, Enschede

20 oktober 2019

Voor het grafmonument voor mijn vader zijn mijn moeder en ik heel fijn opgevangen door Jacob. Hij heeft ons fantastisch begeleid met een keuze te maken voor een prachtig monument wat precies bij mijn vader past. We zijn hiervoor erg dankbaar. Een bedrijf met klasse,empathie en kwaliteit. 


Feite Kooistra, Enschede

18 november 2018

Dove heeft voor ons een urnmonument gemaakt en geplaatst. over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden, duidelijke afspraken en een goede prijs / kwaliteit verhouding.
De steun en begeleiding van Jacob was fantastisch en heeft de familie zeer op prijs gesteld, waarvoor onze dank. 

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.