Natuurstenen vloeren

Een natuurstenen vloer geeft een duidelijke meerwaarde aan uw woning.Natuurstenen vloeren zijn uniek. Deze is slijtvast en vraagt weinig onderhoud. Natuursteen is van zichzelf al warmtegeleidend en prima te combineren met vloerverwarming (al dan niet als hoofdverwarming). Kortom, een natuurstenen vloer geeft sfeer aan uw interieur. De keus in verschillende tegelsoorten is zeer groot, zoals marmergranietleisteen, kwartsiet, travertin, basalt en Belgisch hardsteen. DOVE Natuursteen is sinds decennia specialist in natuursteen vloeren. Elke gewenste steensoort verwerken wij tot uw exclusieve natuurstenen vloer.

Natuurstenen vloeren gaan jarenlang mee

Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom jij zou moeten kiezen voor een natuurstenen vloer als het aanbod in vloeren zo groot is. Daarom hebben we de voordelen even op een rijtje gezet van een natuurstenen vloer. Een natuurstenen vloer is erg duurzaam. Dat komt omdat de vloer hard is en zeker wel tegen een stootje kan, niet dat wanneer het eerste beste bord naar beneden valt er meteen een deukje of krasje in zit. Je kunt een natuurstenen vloer dus jarenlang meenemen, zonder dat ze echt vervallen. Maar zelfs als er wel een deukje in komt is er nog niks aan de hand, vaak wordt een natuurstenen vloer juist mooier op. Het lijkt dan namelijk nog natuurlijker!

Toepassing

Een natuurstenen vloer kan in elke ruimte toegepast worden. Door de verschillende afwerkingen en kleuren van de vloeren, kunnen alle gewenste uitstralingen gecreëerd worden, ook door de diversiteit in afmetingen. Van kleine tegels tot grote platen, van landelijke stijlen, tot een strakke moderne vloer, de mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Elke natuurstenen vloer is uniek in zijn soort door de verschillende tekeningen van de natuurlijk vorming van deze natuursteen. Een natuurstenen vloer voor binnen of voor buiten, kom snel kijken naar de mogelijkheden.

Type natuurstenen vloeren

Alle steensoorten van een natuurstenen vloer zijn leverbaar in diverse oppervlaktebewerkingen zoals gepolijst, gezoet, gezandstraald, geborsteld, leather-finish, gevlamd en met een natuurlijk splijt oppervlak. Deze zijn niet alleen bepalend voor het uiterlijk van de natuurstenen vloer, maar bepalen ook de duurzaamheid. Tevens is de afwerking bepalend voor de toepassing. Alle genoemde tegelsoorten kunt u in onze showroom bekijken waarbij een goed advies over de juiste toepassing onmisbaar is.

Onderhoud Vloeren

Wanneer u een natuurstenen vloer aanschaft dan is het erg belangrijk dat de vloer met een bepaalde regelmaat met een op de steensoort afgestemd product wordt onderhouden. Om een goede start te maken met een nieuwe natuurstenen vloer moet eerst de vloer gebruiksklaar gemaakt worden. Dit houdt in dat cementsluier, stof en bouwvuil verwijdert moet worden middels een eenmalige machinale reiniging. Daarna impregneren, ook dit is eenmalig. Vervolgens het reguliere onderhoud. Dit zijn dus drie stappen. Voor elke natuursteensoort hebben wij een drie stappenplan klaarliggen. Deze wordt bij oplevering of aanschaf van de vloer meegeleverd. Ook kunnen wij stap één en twee voor u verzorgen, zodat de vloer voor u gebruiksklaar gemaakt is. Alle benodigde producten kunnen wij u leveren.

Kosten Natuurstenen vloer

De kosten van een natuurstenen vloer is sterk afhankelijk van de natuursteensoort, kwaliteit en afwerking. Door ons grote netwerk, kunnen wij onze natuursteen van over de hele wereld inkopen. Ook de kosten van het winnen, het transport en de beschikbaarheid spelen een rol voor de uiteindelijke prijs. Er zijn natuursteen vloertegels te koop voor € 40 tot wel € 300 per m2. Door onze uitgebreide collectie, kunnen wij aan ieder budget gehoor geven. Tevens bieden wij u de mogelijkheid deze natuurstenen vloeren bij u te leggen. Zo ontzorgen wij u, of uw aannemer. De prijs voor het leggen berekenen wij op basis van diverse criteria, dit heeft te maken met de ondergrond, dikte tegel, type natuursteen, en hoeveelheden.

Mix jouw stijl met een natuurstenen vloer

Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij een natuurstenen vloer. Je kunt allerlei verschillende soorten kleuren en patronen op de vloer leggen met een natuurstenen vloer. Dus wat voor stijl je ook graag zou willen, met een natuurstenen vloer is dit zeker mogelijk. Ben je naar een paar jaar toch een keer toe aan wat anders? Haal dan niet meteen de hele vloer eruit, maar geef je oude vloer een likje verf. Een natuurstenen vloer kan namelijk heel goed geverfd worden! Zo kun je je vloer na jaren er weer uit laten zien als nieuw!

Contact voor uw natuurstenen vloer

Mocht u een prijsindicatie voor willen ontvangen voor uw nieuwe vloer, neem dan snel contact op met één van onze specialisten, of kom langs in onze compleet vernieuwde showroom. Niet alleen voor uw nieuwe vloer hebben wij de juiste keuze, wij kunnen u ook helpen met uw badkamer/keuken of welke ruimte u dan ook wil gaan vernieuwen. U zult verbaasd staan van de mogelijkheden.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Mocht u een prijsindicatie voor willen ontvangen voor uw nieuwe vloer, neem dan snel contact op met één van onze specialisten, of kom langs in onze compleet vernieuwde showroom. Niet alleen voor uw nieuwe vloer hebben wij de juiste keuze, wij kunnen u ook helpen met uw badkamer/keuken of welke ruimte u dan ook wil gaan vernieuwen. U zult verbaasd staan van de mogelijkheden.

Dove Natuursteen? Natuurlijk!

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.