Natuurstenen vloeren

Een natuurstenenvloer geeft een duidelijke meerwaarde aan uw woning.

Natuurstenen vloeren zijn uniek. Deze is slijtvast en vraagt weinig onderhoud. Natuursteen is van zichzelf al warmtegeleidend en prima te combineren met vloerverwarming (al dan niet als hoofdverwarming). Kortom, natuursteen geeft sfeer aan uw interieur. De keus in verschillende tegelsoorten is zeer groot, zoals marmer, graniet, leisteen, kwartsiet, travertin, basalt en Belgisch hardsteen. DOVE Natuursteen is sinds decennia specialist in natuursteen vloeren. Elke gewenste steensoort verwerken wij tot uw exclusieve natuurstenen vloer.

Toepassing

Een natuurstenen vloer kan in elke ruimte toegepast worden. Door de verschillende afwerkingen en kleuren van de vloeren, kunnen alle gewenste uitstralingen gecreëerd worden, ook door de diversiteit in afmetingen. Van kleine tegels tot grote platen, van landelijke stijlen, tot een strakke moderne vloer, de mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Elke vloer is uniek in zijn soort door de verschillende tekeningen van de natuurlijk vorming van deze natuursteen. Een natuurstenen vloer voor binnen of voor buiten, kom snel kijken naar de mogelijkheden.

Type natuurstenen vloeren

Al deze steensoorten zijn leverbaar in diverse oppervlaktebewerkingen zoals gepolijst, gezoet, gezandstraald, geborsteld, leather-finish, gevlamd en met een natuurlijk splijtoppervlak. Deze zijn niet alleen bepalend voor het uiterlijk van de natuurstenen vloer, maar bepalen ook de duurzaamheid. Tevens is de afwerking bepalend voor de toepassing. Alle genoemde tegelsoorten kunt u in onze showroom bekijken waarbij een goed advies over de juiste toepassing onmisbaar is.

Onderhoud Vloeren

Wanneer u een natuursteenvloer aanschaft dan is het erg belangrijk dat de vloer met een bepaalde regelmaat met een op de steensoort afgestemd product wordt onderhouden. Om een goede start te maken met een nieuwe natuursteenvloer moet eerst de vloer gebruiksklaar gemaakt worden. Dit houdt in dat cementsluier, stof en bouwvuil verwijdert moet worden middels een eenmalige machinale reiniging. Daarna impregneren, ook dit is eenmalig. Vervolgens het reguliere onderhoud. Dit zijn dus drie stappen. Voor elke natuursteensoort hebben wij een drie stappenplan klaarliggen. Deze wordt bij oplevering of aanschaf van de vloer meegeleverd. Ook kunnen wij stap één en twee voor u verzorgen, zodat de vloer voor u gebruiksklaar gemaakt is. Alle benodigde producten kunnen wij u leveren.

Kosten Natuurstenen vloer

De kosten van een natuurstenen vloer is sterk afhankelijk van de natuursteensoort, kwaliteit en afwerking. Door ons grote netwerk, kunnen wij onze natuursteen van over de hele wereld inkopen. Ook de kosten van het winnen, het transport en de beschikbaarheid spelen een rol voor de uiteindelijke prijs. Er zijn natuursteen vloertegels te koop voor € 40 tot wel € 300 per m2. Door onze uitgebreide collectie, kunnen wij aan ieder budget gehoor geven. Tevens bieden wij u de mogelijkheid deze natuurstenen vloeren bij u te leggen. Zo ontzorgen wij u, of uw aannemer. De prijs voor het leggen berekenen wij op basis van diverse criteria, dit heeft te maken met de ondergrond, dikte tegel, type natuursteen, en hoeveelheden.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Mocht u een prijsindicatie voor willen ontvangen voor uw nieuwe vloer, neem dan snel contact op met één van onze specialisten, of kom langs in onze compleet vernieuwde showroom. Niet alleen voor uw nieuwe vloer hebben wij de juiste keuze, wij kunnen u ook helpen met uw badkamer/keuken of welke ruimte u dan ook wil gaan vernieuwen. U zult verbaasd staan van de mogelijkheden.

Dove Natuursteen? Natuurlijk!

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.