Karakteristiek

Hardstenen raamdorpels van Dove

Hardstenen raamdorpel

Wil jij jouw gevel van jouw woning, kantoor of ander gebouw beschermen tegen vochtige regenbuien? Een hardstenen raamdorpel vangt het regenwater voor jou op en voert dit vervolgens netjes af. Daarnaast zorgt de hardstenen raamdorpel ook voor een keurige, unieke afwerking van de buitengevel. Neem een kijkje in het assortiment en ontdek dat een hardstenen raamdorpel geschikt is voor de gevel van jouw woning, kantoor of ander gebouw.

Wat is een hardstenen raamdorpel?

Een hardstenen raamdorpel is een onderdeel van de gevel. De natuurstenen dorpel voorkomt dat het regenwater meteen op de onderliggende gevel van jouw gebouw druppelt. De raamdorpel steekt over het algemeen iets uit; hierdoor lijkt het op een soort vensterbank aan de buitenkant van jouw woning. Daarnaast loopt de hardstenen raamdorpel schuin af. Op deze manier kan het water na een hevige regenwater gemakkelijk worden afgevoerd. Het vuil wat ontstaat tijdens een hevige regenbui, druppelt hierdoor ook niet direct langs de gevel van jouw gebouw. Alles wordt netjes afgevoerd door middel van een hardstenen raamdorpel. Ideaal, niet waar?!

Voordelen van een hardstenen raamdorpel

Een natuurstenen raamdorpel is de ideale afwerking van jouw gebouw. Zit je te denken om te kiezen voor een hardstenen raamdorpel? Lees dan snel verder en ontdek de verschillende voordelen hieronder:

  • Een hardstenen raamdorpel is altijd uniek: iedere hardstenen raamdorpel heeft een unieke uitstraling, waardoor jij een unieke uitstraling aan jouw gevel krijgt. Dit komt doordat het hardsteen een natuurproduct is.
  • Hardstenen raamdorpels zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen: bespreek met ons jouw wensen en wij zorgen voor een perfecte combinatie met de rest van jouw gebouw.
  • Een natuursteen raamdorpel kan levenslang meegaan: het is een hardstenen raamdorpel. Het harde materiaal kan levenslang meegaan. Zolang de woning staat, zal deze raamdorpel intact blijven zonder enige vorm van onderhoud.

Interesse in een hardstenen raamdorpel?

Bij Dove Natuurstenen zijn wij al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het bewerken van verschillende soorten natuurstenen. Ben jij op zoek naar een natuursteen dorpel (drempel) of een raamdorpel van hardsteen? Door middel van precisie en vakmanschap helpen wij jou graag verder. Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning, kantoor of ander gebouw? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Enschede. Je krijgt hier de mogelijkheid om veel inspiratie op te doen in de showroom van maar liefst 800m2. Daarnaast staat er een team met specialisten voor jou klaar om de verschillende mogelijkheden samen met jou te bekijken. Voor het plaatsen van een hardstenen raamdorpel overleggen wij eventueel met jouw aannemer. Wij nemen alle zaken graag voor jou uit handen. Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons op (telnr. 053-43 15 819).

Teamfoto Dove

Bezoek onze showroom

Hendrik ter Kuilestraat 205
7547 SK Enschede

053 - 4315819 info@dovenatuursteen.nl 06-12999026

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.