Landelijke vloeren

Landelijke vloeren

Ben je dol op het buitenleven? En wil je graag de typische landelijke stijl naar jouw ruimte brengen? Geef jouw ruimte dan een ultieme landelijke uitstraling met één van onze landelijke vloeren. Ontdek onze collectie en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Kenmerken van landelijke vloeren

Natuurlijke materialen en tinten staan centraal binnen de landelijke woonstijl. Dit zie je dan ook terug bij landelijke vloeren. Bruin, beige en grijs zijn de meest voorkomende kleuren die een landelijke vloer typeren. Qua materiaal zie je vaak dat er gekozen wordt voor Belgisch hardsteen, graniet, leisteen of houtlook. Ook zijn Bourgondische dallen populair als landelijke vloer.

Door te kiezen voor een natuurstenen vloer in een landelijke stijl, haal je altijd een uniek product in huis. Dit komt doordat natuursteen altijd uniek is. Een ander voordeel hieraan is dat het materiaal levenslang mee kan gaan en deze vloeren onderhoudsvriendelijk zijn. Een topkeuze dus!

Landelijke vloer voor iedereen

Wil je jouw ruimte die ultieme landelijke twist geven? Dat kan! Met een landelijke vloer geef jij een prachtige uitstraling aan je ruimte. Een landelijke vloer kan jij toepassen in verschillende delen in huis. Zo staat het natuurlijk prachtig in de woonkamer en keuken, maar kan je ook de ultieme landelijke look in jouw slaapkamer toepassen. De keuze is helemaal aan jou.

Leggen

Naast dat je bij ons terechtkunt voor het kopen van landelijke tegels, kunnen wij ook jouw landelijke vloer leggen. Onze ervaren specialisten hebben flink veel ervaring met het leggen van tegels, zodat je zeker weet dat jouw vloer zo mooi mogelijk wordt gelegd. Kortom, voor een complete ontzorging van A tot Z ben je bij ons aan het juiste adres.

Wanneer je een landelijke vloer wilt (laten) leggen dan worden hier vaak rechthoekige of vierkante tegels voor gebruikt. Ook is het leggen van tegels in Romaans verband populair. Dit is een manier om vloertegels in diverse grote afmetingen te leggen. In onze showroom vind je voorbeelden van diverse mogelijkheden om je landelijke vloer te leggen.

Benieuwd naar de landelijke vloeren mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van landelijke vloeren? Om écht een goede keuze te maken, is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan onze showroom. In onze showroom vind je heel veel tegels die passen bij de landelijke woonstijl. Genoeg landelijke vloeren dus waar jij je door kan laten inspireren! Natuurlijk staat ons team van specialisten voor je klaar om je te adviseren en jouw vragen te beantwoorden. Zo is het makkelijker om uiteindelijk een goede keuze te maken, waardoor je hopelijk een landelijke vloer kiest waar je jarenlang blij van wordt.

Teamfoto Dove

Bezoek onze showroom

Hendrik ter Kuilestraat 205
7547 SK Enschede

053 - 4315819 info@dovenatuursteen.nl 06-12999026

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.