Zakelijk

Dove Natuursteen Enschede is in 2020 totaal vernieuwd

Sinds maart 2020 zijn wij als Dove Natuursteen onderdeel geworden van de TANED Groep (Totaal Afbouw Nederland) waar ook Wessels Tegels, Corbeel & Greven Natuursteen, Betting Ressing Tegels en Sanitair, Rikkert Afbouwgroep en Rosendaal SchilderGroep behoren. Professionele begrippen in de Nederlandse bouwwereld.

Dove Natuursteen is al ruim 100 jaar een traditioneel Twents familiebedrijf in natuursteen. Sinds 1918 maken wij in onze eigen werkplaats diverse natuursteen producten naar de eisen en standaarden van deze tijd. Dove is een begrip in de regio Twente en omstreken.

Onze producten

Als professioneel natuursteenbedrijf met eigen geroutineerde werkplaats kunnen wij jullie als opdrachtgever helpen in een breedschaligheid van keuzes, onder andere:

Onze werkplaats

Alles produceren wij volgens de moderne technieken en methoden die worden toegepast in het bewerken van natuursteen. Deze technische vaardigheden worden door een eigen team van vakmensen beheerst. De maatwerk opdrachten kunnen wij met grote precisie voor jullie uitvoeren.

Service

Ontzorgen, correctheid en nakomen afspraken zijn onze sterke eigenschappen. Dit zijn altijd mooie woorden, daarom leggen wij jullie graag uit op welke manier wij dat doen. Waarbij altijd de wens van de klant bij ons bovenaan staat.

Op welke wijze kunnen wij jullie ontzorgen:

Direct contact

Elke consument heeft specifieke wensen. Om jullie als opdrachtgever werk uit handen te nemen bieden wij aan dat jullie klant rechtstreeks onze showroom kan bezoeken. Zij kunnen dan aan ons hun specifieke wensen kenbaar maken. Op basis van deze wensen maken wij een opzet die met jullie besproken wordt. Dit scheelt jullie veel werk en tijd en door deze directe communicatie voorkomen wij misverstanden in de opdracht. Uiteraard is er de mogelijkheid dat wij zelf komen inmeten. Niks is ons te gek. Het kan hierbij gaan om een woonkamervloer, vensterbank, aanrechtblad, gevelbekleding, alles is bespreekbaar en wij zorgen voor een duidelijke offerte.

Uitvoering opdracht

Tevens bieden wij jullie de mogelijkheid om de opdrachten door ons te laten monteren. Door de intensieve samenwerking met de bedrijven in de Taned groep zijn wij zeer flexibel in de uit te voeren werkzaamheden. Denk hierbij aan het leggen van vloeren, plaatsen van vensterbanken, aanbrengen van tegelwerk, etc. Vraag naar de mogelijkheden, wij bieden jullie daarvoor een passende oplossing.

Correctheid

Wij respecteren jullie klantrelatie en sturen daarom de offerte rechtstreeks naar jullie. Daarom is het van belang dat er vooraf gemeld wordt, dat jullie klant naar onze showroom verwezen wordt.

Hierdoor zorgen wij ervoor dat de juiste prijsstelling gehanteerd wordt. In samenspraak met jullie klant gaan wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes beschreven wordt in de offerte. Voor jullie is er daardoor direct duidelijkheid over de gemaakte afspraken en de bijbehorende producten. Ook de eventueel door ons uit te voeren werkzaamheden staan tot in detail vermeld. Alle specifieke afspraken zullen uiteraard altijd voor het uitbrengen van de offerte met jullie besproken worden, zodat daar geen onduidelijkheden in ontstaan.

Afspraken nakomen

Op basis van de door jullie verstrekte opdracht kunnen wij een tijdspanne maken voor de uit te leveren materialen en de eventueel uit te voeren werkzaamheden. Ook hier zorgen wij ervoor dat alles in samenspraak gaat met jullie. Vooraf geven wij een duidelijke levertermijn op zodat jullie dit op kunnen nemen in jullie planning. Zo kunnen wij altijd samen ervoor zorgen dat alles in de gestelde termijnen geleverd en/of uitgevoerd wordt.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan zo snel mogelijk contact op:
tel. 053-4315819 of mail naar calculatie@dovenatuursteen.nl

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.