Service

Voor het onderhoud van uw natuurstenen vloer is Dove natuursteen de specialist.

Service en onderhoud

Service en onderhoud Bij Dove Natuursteen staat de klant op nummer 1. Daarom is goede service verlenen net zo belangrijk als het product. Uiteraard ondersteunen wij u in het maken van de keuze voor het juiste product binnen uw budget. Wanneer u ons de opdracht geeft tot levering van diverse producten, vinden wij het niet meer dan normaal dat u ook op de juiste wijze geïnformeerd wordt met betrekking tot bijbehorend onderhoud. Onderaan deze pagina hebben wij het onderhoud voor de diverse vloeren beschreven.

Heeft u vragen over het onderhoud van een reeds liggende vloer kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies. Wij helpen u graag. Wij hebben een ruim assortiment aan onderhoud- en reinigingsmiddelen voor de juiste natuursteen soorten. Dit kunnen wij uit voorraad leveren.

Mocht u een vloer hebben waarbij de vraag is of onderhoud voldoende is en mogelijk restauratie nodig is, dan kunt u ook bij ons terecht. Mocht er op basis van uw verhaal niet direct een passend advies gegeven kunnen worden, dan kunnen wij een specialistisch bedrijf inschakelen die bij u langs komt. Zij zullen dan bekijken welke bewerking het beste voor uw vloer is en zij kunnen deze indien gewenst ook uitvoeren.

Dit houdt in dat cementsluier, stof en bouwvuil verwijdert moet worden middels een eenmalige machinale reiniging. Daarna impregneren, ook dit is eenmalig. Vervolgens het reguliere onderhoud. Dit zijn dus drie stappen.

Voor elke natuursteensoort hebben wij een drie stappenplan klaarliggen. Deze wordt bij oplevering van de vloer meegeleverd. Ook kunnen wij stap één en twee voor u verzorgen, zodat de vloer voor u gebruiksklaar gemaakt is. Alle benodigde producten kunnen wij u leveren.

Onderhoud keramische vloer

Door het productieproces van keramische vloeren zijn deze tegels hygiënisch en bestand tegen chemische invloeden. Het vuil kan de tegels niet indringen. Een vloer met keramische tegels kan eenvoudig worden gereinigd:

Gebruik lauwwarm water (dat je eerst hebt gekookt) en dweil hier de vloer mee. Gebruik geen commerciële schoonmaakmiddelen met dweilen. Hierdoor hecht zich een laag aan de oppervlakte van de tegel die juist weer meer vuil opneemt.

Bij kalkaanslag adviseren wij om te proberen of het lukt om de aanslag met schoonmaakazijn te verwijderen. Voor sterk vervuilde vloeren zijn er speciale vloerreinigers om uw vloer weer als nieuw te laten lijken. Voor advies welke het beste bij uw vloer past, kunt u altijd contact met ons opnemen

Onderhoud natuursteenvloer

Voor het onderhoud van uw natuurstenen vloer is Dove natuursteen de specialist. Wanneer u een natuursteenvloer aanschaft dan is het erg belangrijk dat de vloer met een bepaalde regelmaat goed onderhouden wordt. Dit doet u met een op de steensoort afgestemd product. Om een goede start te maken met een nieuwe natuursteenvloer moet eerst de vloer gebruiksklaar gemaakt worden. Dit houdt in dat cementsluier, stof en bouwvuil verwijderd moet worden middels een eenmalige machinale reiniging. Daarna moet de vloer worden geïmpregneerd, ook dit is eenmalig. Dan komt de stap naar het reguliere onderhoud. Dit zijn dus drie stappen.

Per natuursteen soort is bepaald welke materialen je het beste kunt gebruiken. Want sommige natuursteen soorten zijn gevoelig voor bepaalde zuren. Wij hebben hiervoor het drie stappenplan klaarliggen per natuursteen soort. Deze wordt bij oplevering van de vloer meegeleverd. Ook kunnen wij stap één en twee voor u verzorgen, zodat de vloer voor u gebruiksklaar gemaakt is. Alle benodigde producten kunnen wij u leveren.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.