Vensterbanken

Vensterbanken

Natuurstenen Vensterbanken van Dove

Vensterbanken van natuursteen zorgen voor een duurzame afwerking van het kozijn en geven de woning een luxe uitstraling. Vensterbanken zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Zit uw maat er niet tussen? Dan maken wij de vensterbanken van natuursteen voor u op maat. Met onze speciale apparatuur maken wij uw vensterbanken precies naar wens, zodat het écht past bij uw interieur.

Materiaal natuursteen vensterbanken

Composieten, Graniet, Marmer en Belgisch hardsteen vensterbanken? Bij Dove Natuursteen heeft u keuze uit diverse prachtige materialen om uw vensterbanken mee te laten maken. Natuursteen is een uniek materiaal dat veel voordelen biedt. Het geeft een authentieke uitstraling vanwege de variatie in het materiaal. Daarnaast is hitte- en krasbestendigheid en heeft het een lange levensduur. Natuursteen is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is in iedere woning. Huisdieren die graag in de zon op de vensterbank zitten, of planten in pot die het beste in de zon vertoeven? U hoeft niet bang te zijn dat deze uw natuurstenen vensterbank beschadigen. Dat is onbezorgd genieten!

Maatwerk vensterbanken

De vensterbank van natuursteen maken wij in onze eigen werkplaats op de door uw gewenste maat. Heeft u speciale wensen? Wij hebben de mogelijkheden. Bijna elke bewerking is mogelijk. Door ons jaren lange vakmanschap, leveren wij uitsluitend kwaliteit. Wij produceren alle producten zelf. Dit maakt dat wij snel kunnen schakelen om voor iedere wens het ultieme resultaat te leveren. Zo heeft u een natuursteen vensterbank op maat van de beste kwaliteit.

Kosten Vensterbanken

De kosten voor een natuurstenen vensterbank kunnen uiteraard variëren. Dit is afhankelijk van de afmeting, bewerkingen en natuurlijk het gekozen materiaal. In een groot deel van de De kosten voor een natuurstenen vensterbank kunnen uiteraard variëren. Dit is afhankelijk van de afmeting, bewerkingen en natuurlijk het gekozen materiaal. In een groot deel van de gevallen, zult verbaasd staan van de uiteindelijke kosten. Na natuursteen vensterbank prijs hangt volledig af van uw wensen. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn en hoe de offerte er voor u uit zal zien. Voor ieder budget bieden wij een passende oplossing. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Inmeten en Montage vensterbanken

Wij begrijpen dat het inmeten en monteren van natuurstenen vensterbanken voor u geen alledaags werk is. Daarom bieden wij de mogelijkheid dit door ons te laten verzorgen. U bent er dan van verzekerd dat dit op een professionele wijze gebeurt. De kosten voor het inmeten en monteren van uw vensterbank van natuursteen op maat zijn afhankelijk van de aantallen en de locatie. Uiteraard geven wij u hier vooraf een prijsindicatie voor.

Levering en productie vanuit eigen voorraad

Of het nu een composiet betreft of een echt natuursteen, wij hebben diverse materialen gewoon op voorraad. Daardoor zijn onze levertijden voor zowel maatwerk als voorraad artikelen erg kort. Onze ervaren vakspecialisten gaan direct met uw bestelling aan de slag. Zo bent u gegarandeerd van de beste levertijden, en kunnen wij regie houden over de kwaliteit.

Dove natuursteen staat al bijna 100 jaar voor kwaliteit en vakmanschap

Door deze ervaring, kunnen wij u altijd voorzien van de juiste informatie en mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Neem snel contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw interieur de uitstraling krijgt zoals u die graag wilt

Dove Natuursteen? Natuurlijk!

Teamfoto Dove

Bezoek onze showroom

Hendrik ter Kuilestraat 205
7547 SK Enschede

053 - 4315819 info@dovenatuursteen.nl 06-12999026

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.