Vensterbanken

Vensterbanken

Natuurstenen Vensterbanken van Dove

Vensterbanken van natuursteen zorgen voor een duurzame afwerking van het kozijn en geven de woning een luxe uitstraling. Vensterbanken zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Bij Dove Natuursteen bent u op de juiste plaats als het gaat over deze vensterbanken. Wij maken uw vensterbanken, zoals u ze graag wil hebben.

Materiaal natuursteen vensterbanken

Composieten, Graniet, Marmer en Belgisch hardsteen vensterbanken? Bij Dove Natuursteen heeft u keus uit diverse prachtige materialen om uw vensterbanken mee te laten maken. Of het nu een composiet betreft of een echt natuursteen, bij ons staan de diverse materialen gewoon op voorraad. Daardoor hebben wij de mogelijkheid u snel te kunne voorzien van de vensterbanken naar keuze.

Maatwerk vensterbanken
De vensterbanken maken wij in onze eigen werkplaats op de door uw gewenste maat. Heeft u speciale wensen, wij hebben de mogelijkheden. Bijna elke bewerking is mogelijk. Door ons jaren lange vakmanschap leveren wij uitsluitend kwaliteit. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan snel contact met ons op, of kom langs in onze prachtige showroom.

Kosten Vensterbanken
De kosten voor een natuurstenen vensterbank kunnen uiteraard variƫren. Dit is afhankelijk van de afmeting, bewerkingen en natuurlijk het gekozen materiaal. In een groot deel van de gevallen, zult verbaasd staan van de uiteindelijke kosten.Mocht u graag een prijsopgave ontvangen voor een vensterbank, via net contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een aanvraag bij ons.

Inmeten en Montage vensterbanken
Wij begrijpen dat het inmeten en monteren van natuurstenen vensterbanken voor u geen alledaags werk is. Daarom bieden wij de mogelijkheid dit door ons te laten verzorgen. U bent er dan van verzekerd, dat dit op een professionele wijze gebeurt. De kosten voor het inmeten en monteren zijn afhankelijk van de aantallen en de locatie. Uiteraard kunnen wij hier u vooraf een prijsindicatie voor afgeven.

Dove natuursteen staat al bijna 100 jaar voor kwaliteit en vakmanschap.
Door deze ervaring, kunnen wij u altijd voorzien van de juiste informatie en mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. Neem snel contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw woonkamer de uitstraling krijgt zoals u die graag wil.

Dove Natuursteen? Natuurlijk!

Teamfoto Dove

Bezoek onze showroom

Hendrik ter Kuilestraat 205
7547 SK Enschede

053 - 4315819 info@dovenatuursteen.nl 06-12999026

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.