Natuursteen maatwerk

Natuursteen is leverbaar in talloze kleuren, afmetingen en oppervlakte afwerkingen

Natuursteen maatwerk
Natuursteen is een veelzijdig materiaal dat voor talloze doeleinden wordt gebruikt. Ook kan natuursteen op maat gemaakt worden. Het materiaal wordt al ontzettend lang verwerkt en gebruikt voor veel toepassingen; het materiaal kent een lange geschiedenis. Natuursteen is een uitstekende keuze voor vloeren maar ook voor vensterbanken, keukenbladen en dorpels. Omdat het materiaal goed in te zetten is en aan te passen naar bepaalde wensen, afmetingen en toepassingen is het ook mogelijk om natuursteen op maat te gebruiken. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met dit veelzijdige materiaal en hoe natuursteen op maat gemaakt kan worden!

Voordelen van natuursteen
Dat natuursteen voor vele toepassingen wordt gebruikt is niet voor niks. Natuursteen is een materiaal dat veel positieve voordelen kent. Zo zorgt een natuurstenen ontwerp voor een uniek product. Omdat het een natuurproduct is, is het materiaal altijd weer anders. Zo kunnen twee ontwerpen van dezelfde soort natuursteen toch nog verschillen. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling. Ook is natuursteen ontzettend sterk. Dit komt omdat het een hard product is en daarom goed tegen een stootje kan. Zo is dit materiaal hitte- en krasbestendig en zal het niet snel beschadigen door veelvuldig gebruik. Dit zorgt dus voor een grote gebruiksduur. Verder is natuursteen heel hygiënisch. Het is gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Dit is een groot voordeel wanneer het voor keukenbladen gebruikt wordt. Hygiëne is namelijk ontzettend belangrijk in de keuken omdat het natuurlijk gaat om etenswaren.

Niet gebonden aan trends
Daarnaast is natuursteen tijdloos. Hierdoor ben je minder gebonden aan een bepaalde periode waarin het past binnen bepaalde trends. Het materiaal is neutraal waardoor het gemakkelijk is te combineren met allerlei andere materialen zoals hout, metaal en ook met diverse kleuren. Natuursteen komt namelijk voor in voornamelijk neutrale kleuren waardoor het ook mogelijk is om dit te stijlen met felle kleuren zonder dat dit er schreeuwerig uitziet.

Verschillende soorten natuursteen
Natuursteen is een breed begrip want binnen natuursteen zijn er verschillende soorten. Zo is er hardsteen, marmer, graniet en leisteen. Hoewel alle verschillende varianten van de natuursteen op maat gemaakt kunnen worden, hebben al deze soorten hun voordelen en kenmerken. Zo zijn bijvoorbeeld voordelen van leisteen dat dit gemakkelijk schoon te maken is en dat het goed  te verwerken is. Graniet is daarentegen wat harder en is ontzettend sterk. Dit materiaal kan uitstekend tegen hitte en krassen waardoor dit bijna niet kan beschadigen.

Eindeloze ontwerpmogelijkheden met natuursteen op maat
Natuursteen is goed te bewerken en af te werken. Dit zorgt voor veel mogelijkheden als het gaat om bepaalde vormen, constructies en toepassingen. Zo kan natuursteen op maat gemaakt worden door gebruik te maken van speciale apparatuur. Hierdoor is het mogelijk om natuursteen op maat te maken voor bijvoorbeeld keukenbladen met specifieke afmetingen. Ook voor kleinere oppervlakken kan het natuursteen op maat gemaakt worden zodat het ontwerp perfect passend is.

Contact voor natuursteen op maat
Wanneer jij graag natuursteen op maat in jouw interieur wilt verwerken, kun je contact opnemen voor alle mogelijkheden. Wij zullen jou voorzien van deskundig advies en zo ontdek jij hoe jouw keukenblad, dorpel of vensterbank van natuursteen op maat gemaakt kan worden!

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.