Natuursteen keukenblad

Wil jij jouw keuken een unieke en authentieke uitstraling geven? Kies dan voor een natuursteen keukenblad. Een natuursteen keukenblad is niet alleen dé eyecatcher van de keuken, het heeft ook praktische kenmerken waar je van kan profiteren. Zo is een natuursteen keukenblad hitte- en krasbestendig, waardoor het blad levenslang in topstaat blijft. Ontdek onze collectie natuursteen keukenbladen en vind jouw favoriet.

Wat is natuursteen?

Voordat we jou vertellen waarom het een aanrader is om te kiezen voor een natuursteen keukenblad, geven we je eerst wat informatie over natuursteen. Want wat is natuursteen eigenlijk?
Natuursteen is een gesteente dat wordt gewonnen in de natuur. Vandaar de naam natuursteen. Het is een breed begrip, waar onder andere de volgende steensoorten onder vallen:

  • Hardsteen
  • Marmer
  • Graniet
  • Leisteen

Al deze natuursteen soorten kunnen wij bewerken naar jouw wens. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een keukenblad maken van jouw favoriete natuursteen. Elke keuken is natuurlijk weer anders, maar gelukkig is dat bij ons geen enkel probleem. Doordat wij onze productie in eigen huis hebben, kunnen wij jouw favoriete natuursteen soort bewerken zodat die perfect past in jouw keuken.

Graniet of keramiek keukenblad?

Naast dat wij natuurstenen keukenbladen aanbieden, kan je bij ons ook terecht voor keramieken keukenbladen. Een vraag die wij daarom vaak gesteld krijgen is of het een goed idee is om te gaan voor natuursteen of keramiek. Elke soort natuursteen is weer anders. Neem bijvoorbeeld graniet. Dit materiaal is duizenden jaren oud, wat natuurlijk erg speciaal is. Keramiek is daartegenover weer wat onderhoudsvriendelijker. Beide soorten hebben dus voordelen. Kom je er zelf niet uit? Laat je dan inspireren door een specialist in onze showroom.

Voordelen van een natuursteen keukenblad

Een keukenblad is de finishing touch van je keuken. Zit je eraan te denken om te kiezen voor een natuursteen keukenblad? Ontdek de voordelen hieronder:

  • Een natuursteen keukenblad is altijd uniek: elk keukenblad heeft zijn eigen uitstraling, zo haal je altijd een bijzonder keukenblad in huis
  • Natuursteen keukenbladen zijn verkrijgbaar in heel veel uitvoeringen: wil je een graniet keukenblad of maat? Of liever een marmer keukenblad op maat? Geef jouw wensen door aan ons en wij vinden jouw perfecte match
  • Een natuursteen keukenblad kan levenslang meegaan: dit komt doordat het een hard product is
  • Natuursteen keukenbladen zijn hygiënisch: je maakt het makkelijk schoon. Een must dus voor in de keuken, aangezien je in de keuken met etenswaar werkt

Enthousiast geworden over een natuursteen keukenblad?

Wil jij een natuursteen keukenblad in jouw keuken? Laat je inspireren door de mogelijkheden bij Dove Natuursteen. Wij hebben de mooiste materialen natuursteen in huis die wij geheel in eigen productie bewerken om een natuursteen keukenblad te maken die perfect past in jouw keuken. Laat je inspireren in onze showroom in Enschede en bekijk onze prachtige collectie. Ons team van specialisten staat voor je klaar om jou geheel vrijblijvend te adviseren. Heb je eenmaal een natuursteen keukenblad gevonden? Wij bewerken het natuursteen keukenblad op maat. Hierna is het zelfs mogelijk om het keukenblad in jouw keuken te plaatsen. Complete ontzorging dus! Heb je nog vragen of wil je meer weten over een natuursteen keukenblad? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Teamfoto Dove

Bezoek onze showroom

Hendrik ter Kuilestraat 205
7547 SK Enschede

053 - 4315819 info@dovenatuursteen.nl 06-12999026

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.