Over ons

Dove Natuursteen Enschede

Bij Dove Natuursteen Enschede zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden en bewerken van verschillende soorten natuursteen. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor keramische vloeren en natuurlijke grafmonumenten. Waar ben je naar op zoek? Neem een kijkje in onze collectie door een bezoek te brengen aan onze showroom met meer dan 800m2 aan inspiratie.

Dove Natuursteen Enschede: onze ruime collectie

Van heinde en ver bezoeken mensen Dove Natuursteen Enschede. Dit komt doordat wij in onze showroom een ruime collectie aanbieden in vloer- en wandtegels (natuursteen en keramiek) en grafmonumenten. Bovendien kunnen wij in een relatief korte tijd maatwerk leveren. Hier zijn we erg flexibel in door onze eigen productie faciliteiten. Mede om deze redenen zijn we in 100 jaar uitgegroeid tot een waar begrip in Twente en omgeving.

Voor elk budget een passende oplossing

Als je voor grafmonumenten of natuursteen naar onze showroom in Enschede komt dan staat er altijd een specialist klaar om advies op maat te geven. Zo heb je altijd een goed beeld van de mogelijkheden. Een ander voordeel aan Dove Natuursteen Enschede is dat wij voor elk budget wel een passende oplossing hebben. Iedereen kan dus bij ons terecht!

Showroom natuursteen

Wij bieden verschillende natuursteen soorten aan die wij in eigen beheer kunnen bewerken. Of je nu op zoek bent naar een mooie tegelvloer, tegelwand, keramische tegels, vensterbank, keukenblad of dorpel: wij maken het graag voor jou in orde.

Laat je inspireren door vind je de volgende natuursteen soorten:

Het grote voordeel van bovenstaande materialen is dat we het makkelijk kunnen bewerken. Geef jouw wensen aan ons door, dan kijken wij of we dit voor jou kunnen realiseren.

Grafmonumenten showroom

Naast dat wij een ruime collectie natuursteen soorten hebben, hebben wij ook een grafmonumenten showroom. Neem in alle rust de tijd om een grafmonument, grafsteen of urnsteen uit te zoeken. Laat je inspireren door ons ruime aanbod grafmonumenten en urnengraven. Doordat er bij ons zoveel te kiezen is, hebben we voor elk budget wel een passende oplossing. Zo kunnen wij aan jouw wensen voldoen.

Dove Natuursteen Enschede: bezoek onze showroom!

Op onze website vind je verschillende voorbeelden van onze opgeleverde werken. Ook zie je een glimp van onze showroom. Wil je nu ├ęcht een goed beeld krijgen van onze vele mogelijkheden? Dan is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend. Wil je liever op zaterdag langskomen? Dat kan, maar alleen op afspraak. Ook is het mogelijk om op donderdagavond op afspraak langs te komen. Klinkt goed? Maak een afspraak en kom langs (telnr. 053-43 15 819). Hopelijk zien we je snel, de koffie staat in ieder geval klaar!

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.