Over ons

Welkom bij Dove Natuursteen in Enschede

Bij Dove Natuursteen Enschede zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden en bewerken van verschillende soorten natuursteen. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor keramische vloeren en natuurlijke grafmonumenten. Of je nu op zoek bent naar een prachtige tegelvloer, een uniek grafmonument, of gewoon wat inspiratie, onze showroom van meer dan 800m² biedt een overvloed aan mogelijkheden.

Onze geschiedenis en achtergrond

Dove Natuursteen Enschede heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan 100 jaar geleden. Gedurende deze tijd hebben we ons ontwikkeld tot een gerespecteerde naam in Twente en de omliggende regio. Onze missie is altijd geweest om hoogwaardige natuursteenproducten te leveren, met een focus op maatwerk en klanttevredenheid.

Het team van Dove Natuursteen

Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw natuursteenprojecten. Van ervaren vakmensen tot deskundige adviseurs, we hebben de expertise om aan al jouw wensen te voldoen.

Onze waarden en cultuur

Bij Dove Natuursteen Enschede omarmen we kernwaarden zoals kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid. Onze bedrijfscultuur draait om het leveren van producten van de hoogste kwaliteit en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten..

Voor elk budget een passende oplossing

Wij begrijpen dat elk project anders is, en daarom bieden wij voor elk budget een passende oplossing. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige grafsteen of een uitgebreid maatwerkproject, wij zullen met je samenwerken om jouw visie te verwezenlijken.

Onze collectie natuursteen

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie natuursteen, variërend van leisteen tot marmer en graniet. Met onze eigen productiefaciliteiten kunnen we maatwerk leveren, zoals tegelvloeren, wandtegels, vensterbanken, keukenbladen en dorpels. Bekijk onze Natuursteen collectie voor meer informatie.

Grafmonumenten showroom

Naast natuursteen bieden wij ook een uitgebreide collectie grafmonumenten. Neem de tijd om onze grafmonumenten en urnengraven te verkennen in onze speciale showroom. Onze ruime selectie zorgt ervoor dat er voor elk budget een geschikte optie is. Ontdek meer op onze grafmonumenten pagina.

Bezoek onze showroom!

Op onze website vind je voorbeelden van onze projecten en een glimp van onze showroom. Wil je echt alle mogelijkheden ontdekken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, en op zaterdag en donderdagavond op afspraak. Neem contact met ons op via telefoonnummer 053-43 15 819 om een afspraak te maken. De koffie staat voor je klaar!

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.