Belgisch hardsteen

Belgisch Hardsteen een sfeervolle en tijdloze natuursteen met een zéér bijzonder karakter.

Belgisch Hardsteen Blauw Gezoet is een prachtige natuursteen vloer, die zichzelf kenmerkt door de typerende fossielen die in het oppervlak te zien zijn. De bewerking zoeten zorgt voor een lichte eiglans, waardoor dit een zeer elegante, mooie en zeer  karakteristieke vloer is. Belgisch hardsteen kan ook donker gezoet zijn, het ligt aan uw stijl en interieur voor welke afwerking u zou moeten kiezen onze specialisten kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes.

Dove natuursteen vloeren  en keramische vloeren verzorgd desgewenst het totale pakket: Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van uw natuursteen c.q. keramische vloer maar ook voor vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ook nog zorgdragen dat uw vloer vakkundig wordt gelegd door onze vloerenleggers. 

De Belgisch Hardsteen Blauw Gezoet wordt meestal strak gezaagd geleverd. Hierdoor is deze Belgisch hardsteen vloer in ieder interieur toepasbaar, ook is het materiaal uitermate geschikt voor de Bourgondische Dallen vloeren

Op onze website vind u een ruim assortiment Belgisch hardsteen tegels en vloeren voor binnen en buiten. Het kiezen van de juiste tegel of vloer kan voor elke situatie verschillend zijn. Wij adviseren u graag bij de voor u beste keuze.

Teamfoto Dove
Neem contact op

Hendrik ter Kuilestraat 205
7547 SK Enschede
053 - 4315819
info@dovenatuursteen.nl

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.