5 plekken waar de marmeren vloer schittert!

Wanneer we het hebben over de marmeren vloer, denken veel mensen gelijk aan de klassieke look die veel bij mensen thuis wordt gelegd. De voordelen kennen we: een rijke look die in meerdere woonruimtes schittert. Toch kan de marmeren vloer ook in andere settings erg mooi zijn. In deze blog noemen we er hier vijf van. Laat je inspireren!

1. Een marmer vloer op kantoor

Verkoopt jouw bedrijf hoogwaardige producten, dan wil je dit ook uitstralen met je kantoorpand. Wat is een betere manier om dit te doen dan met de marmer vloer? Door een marmeren vloer in je kantoor aan te leggen, til je de look van je kantoor naar een hoger niveau. Gasten die langskomen zullen gelijk doorhebben met wat voor een bedrijf ze te maken hebben: een bedrijf waar kwaliteit op 1 staat!

Let er wel op dat de rest van de bekleding van je kantoor wel matcht met de vloer. De marmeren vloer op zich is een krachtig statement, maar wordt nog extra benut met de juiste toevoegingen.

2. Musea en galerijen

Denk je aan een museum, dan denk je gelijk aan een rustige omgeving met een luxueuze uitstraling. Dit komt natuurlijk door de vloer van marmer die er ligt! Beheer jij een museum of heb je plannen om binnenkort een galerij te openen om je eigen kunst te presenteren? Houd deze vloer dan zeker in je achterhoofd! De combinatie van de marmeren vloer met de kunst is een indrukwekkend geheel. Bezoekers van kunstexposities houden er vaak van om serieus genomen te worden, wat je met deze vloer gelijk doet.

3. Ziekenhuizen en klinieken

De serieuze look van de marmer vloer in het wit is niet alleen een goede manier om een luxueuze sfeer neer te zetten, soms kan het ook ingezet worden om een serieuze toon te creëren. Dit is in verschillende ruimtes welkom, bijvoorbeeld in een ziekenhuis of een ander soort kliniek. De neutrale uitstraling van de vloer zorgt ervoor dat bezoekers geen extra prikkels ontvangen, wat wenselijk is, aangezien het in het algemeen geen fijne plek is om te bezoeken.

4. Zet sfeer in een hotel

Als je denkt aan een ruimte waarin sfeer een directe impact heeft op de mening die je van de plek hebt, dan is het wel een hotel. Wil jij een hotel openen en ben je van plan luxe uit te stralen, dan helpt een marmeren vloer hier enorm bij. Zodra iemand je hotel binnentreedt, maakt deze gelijk kennis met de luxe die deze kan verwachten. Natuurlijk is deze luxe ook terug te vinden in andere aspecten van je hotel, zoals de kamers, de badkamer en het meubilair. Door een goede vloer te leggen speel je in op de eerste indruk, die enorm belangrijk is voor elk hotel.

5. Congrescentra

Bij zakelijke evenementen kunnen enorm veel bezoekers over de vloer komen. Deze hebben allemaal één ding gemeen: ze willen serieus genomen worden. Een marmeren vloer kan hierbij helpen, aangezien deze de bezoekers vrij neutraal laat, maar wel het gevoel van luxe beoefent. Of we het nou hebben over een netwerkborrel, een zakelijk evenement of een ander soort congres – met de rijke touches van de vloer zorg je ervoor dat de sfeer gelijk staat.

Bespreek de mogelijkheden!

Geënthousiasmeerd door een van de hierboven genoemde ideeën, vooral geïnteresseerd in de marmeren vloer in de woonkamer, of iets anders van plan? Bij Dove bespreken we de mogelijkheden graag met je! Kom in contact zodat we samen een goed plan rondom je marmeren vloer kunnen maken.

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.