Creëer een unieke look met een marmeren vloer in de woonkamer

Wanneer je een ruimte binnenstapt met een marmeren vloer, voel je gelijk een enorme luxe. Vaak wordt deze vloer gelegd in een luxueuze omgeving, zoals een trouwlocatie of een andere soort feestzaal, maar ook vaak in grote huizen wordt gekozen voor een marmeren vloer. Misschien denk je dat het daarom onmogelijk is om deze vloer ook bij jou thuis te plaatsen, maar niets is minder waar. In deze blog lichten we namelijk een specifieke plaatsing voor deze vloer uit: we vertellen je over waarom een marmeren vloer in de woonkamer een uitstekende keuze is!

Luxe in de woonkamer

Het gevoel van luxe in de woonkamer is erg lastig te creëren, vooral als je ook nog een bepaalde mate van gezelligheid wil uitstralen. Toch is dit met een marmer vloer weldegelijk mogelijk! De rijke uitstraling van het marmer is namelijk goed te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, of met een mooie plant. Door bijvoorbeeld een grote houten tafel het middelpunt van je woonkamer te maken komt de vloer van marmer er erg goed uit. Je behoudt het gevoel van luxe, maar maakt ook een uitnodigende ruimte waarin iedereen zich gelijk welkom voelt.

Voordelen van de marmeren vloer in de woonkamer

Een marmeren vloer in de woonkamer is niet alleen luxueus, maar biedt ook vele andere voordelen. We noemen er een paar voor je op!

  • Marmer is altijd in. Soms praten we over woningtrends en zie je dat mensen hun woonkamer om de zo veel tijd opnieuw moeten indelen. Met een marmeren vloer in de woonkamer is dat niet het geval, aangezien dit een tijdloos item is dat over 10 jaar nog steeds een statement maakt.
  • Duurzaam: wil je met je vloer ook nadenken over je ecologische voetafdruk? Dan kies je met de marmeren vloer voor een natuurlijk materiaal dat niet eenvoudig slijdt. Het is makkelijk af te breken, maar gaat ook een lange tijd mee. Een investering voor de toekomst dus!
  • Makkelijk te onderhouden: een marmeren vloer in de woonkamer is wellicht veel onderhoud, maar wanneer je dit regelmatig weet vol te houden, zul je merken dat het erg eenvoudig is om de vloer in goede staat te houden. Goed stofzuigen en dweilen is vaak al genoeg.

De mogelijkheden met de marmer vloer wit

Een marmeren vloer in de woonkamer is in veel verschillende kleuren beschikbaar, maar een kleur die we specifiek willen uitlichten is de marmer vloer in het wit. Wit is een neutrale kleur, maar wel één die het gevoel van luxe nog sterker naar voren laat komen. Door te kiezen voor een wit marmer vloer en deze te combineren met andere witte en zwarte items, zorg je voor een moderne look in je woonkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwarte bank of een zwart vloerkleed, en laat het wit ook vooral naar voren komen in details. Uiteraard is de marmeren vloer in de woonkamer ook beschikbaar in vele andere kleuren. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Iets voor jou?

Misschien had je de marmeren vloer nog nooit voor de woonkamer overwogen. We hopen je met deze blog geïnspireerd te hebben!

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.