PVC & Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Dove heeft een collectie laminaat vloeren waarbij er altijd een is te vinden bij jouw persoonlijke woonstijl. Wilt u een met of zonder V-groef, hierin is alles mogelijk.

  • Gemakkelijke plaatsing dankzij klikverbinding
  • Een ijzersterke slijtlaag, welke bestand is tegen een stootje

Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling.

Onze vloeren zijn uitstekend bestand tegen krassen, vallende voorwerpen en vlekken, extreem slijtvast, onderhoudsarm en heel gemakkelijk schoon te maken. In combinatie met de juiste ondervloer is een laminaat vloer ook geluidsarm. Dit geldt voor de de ruimte zelf en ook naar je benedenburen toe.

De decorlaag wordt gemaakt met de modernste druktechnieken, waardoor je kunt kiezen uit vele houtdecors.

De visgraatvloer is terug! Het beeld dat dit type vloer uitsluitend bestemd is voor een klassiek interieur is allang achterhaald. Inmiddels wordt de visgraatvloer in vele woonstijlen toegepast, van Scandinavisch tot industrieel en van landelijk tot modern. Een visgraatvloer geeft een ruimte karakter en een luxe uitstraling, geen wonder dus dat deze vloeren de trend zijn!

PVC vloeren

Dankzij een combinatie van trendy fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken, zijn Beautifloor PVC Design vloeren een belangrijke rol gaan spelen binnen de pvc vloeren markt. Beautifloor PVC vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit en geven je alle ruimte voor decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door het gebruik van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere look, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden en visgraatmotieven zijn allemaal mogelijk.

Geschikt voor vloerverwarming

Alle vloeren in de Dove PVC collectie zijn geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Ook zijn de vloeren waterbestendig, hebben ze een zeer hoge slijtvastheid en zijn ze bestendig tegen krassen en vlekken. Voor optimaal wooncomfort zijn PVC vloeren geluidwerend met een erg aangenaam loopgeluid.

PVC vloeren vragen weinig onderhoud. De schoonmaak beperkt zich tot regelmatig stoffen en dweilen. Om de vloer lang in een goede conditie te houden, adviseren wij de vloer na plaatsing te voorzien van PVC Polish. De frequentie voor periodiek onderhoud is ontzettend afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de hoeveelheid vuil die er mee naar binnen wordt gelopen en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd. Wij adviseren een goede schoonloopmat te plaatsen om nog langer te genieten van je nieuwe PVC vloer. 

Het Dove laminaat/ pvc vloeren totaal pakket:

  • Het leveren van de laminaat of pvc vloer
  • Het eventueel leggen van de vloer

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.