Gedenkmonumenten

Sinds 1918 verzorgt Dove Grafmonumenten alles op het gebied van gedenken na een begrafenis of een crematie in Twente en omgeving.

Ons 100 jarig bestaan is voor u garantie dat u bij een goede- en betrouwbare leverancier bent. Zie onze reviews/wat onze klanten schrijven.

Kwaliteit – Service – Prijs – staan bij ons hoog in het vaandel!

Graag willen we u via deze site enkele mogelijkheden laten zien. Maar om een passend monument geheel naar uw wens samen te stellen, en de beste kwaliteit tegen de beste prijs te leveren, is een bezoek aan onze totaal vernieuwde showroom zeker de moeite waard.  

In onze vernieuwde showroom hebben we meer dan 75 grafmonumenten en  urnengraven opgesteld, die regelmatig worden vervangen. Door onze ruime aanbod en keuze, is er voor iedereen en voor elk budget iets te realiseren. Ook voor uw speciale wensen op het gebied van materialen kunnen wij veel voor u betekenen. Op ons buitenterrein hebben we tientallen grafmonumenten staan die u wellicht aanspreken. Bij ons is alles bespreekbraak want ons motto is: je kunt maar 1 keer goed doen.

Voor die gene die echt iets anders dan anders willen hebben wij onze exclusieve “Special line” wat voor u betekent dat er niets meer standaard is, maar alles exclusief zoals, materiaal, uitvoering en mogelijkheden.

In de showroom bent u van harte welkom. Wilt u van te voren liever eerst een afspraak maken? bel ons dan op onderstaand telefoonnummer. Een telefonische afspraak vooraf, kan er wel voor zorgen dat één van onze adviseurs voldoende tijd voor u kan reserveren.

Bent u slecht ter been? Ook een vrijblijvend thuisbezoek, behoort tot de mogelijkheden.

Teamfoto Dove
Neem contact op

Hendrik ter Kuilestraat 205
7547 SK Enschede
053 - 4315819
info@dovenatuursteen.nl

Iets niet kunnen vinden of heeft u vragen?

Laat het ons weten! Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug
Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.